Levertijd

Levertijden

 

Een bestelling gedaan voor 15.00 geven wij dezelfde dag mee met onze huisvervoerders DHL of PostNL. Na het meegeven aan de huisvervoerders sturen we dezelfde dag een track & trace code per mail en in deze mail geven we ook aan via welke vervoerder uw zending is verzonden.

 

Binnen Nederland worden de zending normaal gesproken de volgende werkdag geleverd. Buiten Nederland is de overkomstduur tussen de 2-4 werkdagen.

 

Indien gekozen voor de betaalmethode vooraf overmaken zal de bestelling pas in behandeling worden genomen na ontvangst betaling.

 

Vertraging

 

De zending niet ontvangen dan is het raadzaam om de track & trace code te controleren. Als de zending de status onderweg heeft dan is er over het algemeen geen actie nodig. Bij een vertraging van meer dan 1 werkdag of een andere status dan onderweg kan u met ons contact opnemen of direct met de huisvervoerder.

 

Kan ik een aflever dag opgeven?

 

U kunt een aflever dag opgeven zodat u op die datum de bestelling afgeleverd krijgt. Dit doet u op de pagina waar u de betaalmethode kiest. U kunt tot ongeveer 1 week vooruit een leverdatum aangeven.

 

Met vriendelijke groet, Team Toko Tjin

 

Telefoonnummer             :              033-4729300

Email                               :              tokotjinamersfoort@hotmail.com

Locatie winkel                  :              Kamp 2, 3811 AR te Amersfoort

Instagram                         :              onlinetoko.eu

Facebook                          :              Tokotjinamersfoort

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • toko tjin
© 2008 - 2024 Toko Tjin onlineshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel