Kobai Plum Wine (Gekkeikan Sake (USA), Inc.) 750ml

Vorige Artikel 21 van 60 Volgende

Volgens de legende werd de pruimenboom in de 6 e eeuw geïntroduceerd in Japan door een Chinese gezant die wilde een voorname geschenk aan de keizerlijke hoofdstad te maken.De elegante bloesems gevonden onmiddellijke gunst door de rechtbank en werden gewaardeerd voor hun schoonheid en zeldzaamheid.In latere jaren, zoals informatie over de Chinese geneeskunde en het gebruik van de pruim fruit bekend in heel Japan werd, de pruim kwam worden gewaardeerd, niet alleen voor de schoonheid van de bloemen, maar ook voor het nut van zijn fruit.

Foto

 

De pruim werd verondersteld goed voor het behoud van de gezondheid te zijn en werd toegeschreven daarnaast gunstige spijsvertering en reinigende eigenschappen.Door de 17 e eeuw, was de pruim een belangrijk onderdeel van de Japanse keuken geworden en werd op grote schaal geteeld.Het is tijdens deze periode dat pruimenwijn eerst begon te worden geproduceerd en genoten om zijn licht zoete en verfrissende kwaliteit.

Foto

 

Foto

Plum fruit Pruim fruit

Vandaag, pruim wijn blijft de gezonde uitstraling van de pruim behouden en is een zeer populaire drank.Of gekoeld geserveerd als aperitief, over ijs als een zomer verfrissing, of vermengd met vonken soda als een lichte cocktail, pruim wijn heeft een speciale plaats in de Japanse culinaire lifestyle.

Foto

Plum wine Pruimenwijn

Gekkeikan Plum Wijn is anders dan standaard Umeshu (pruimen likeur), die meestal wordt gemaakt door toevoeging van pruim fruit te shochu of andere witte wijn. Gekkeikan Plum Wijn wordt gemaakt door een unieke recept gebruik select gefermenteerde pruimen die een verfrissend fruitige geur en delicate smaak produceren.

Foto

Pink plum blossoms Roze pruim bloesems

Pagina Top

Kobai Plum wijn 10%alc./vol.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • toko tjin
© 2008 - 2023 Toko Tjin onlineshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel